Завантаження ...

У Сумах провели в останню путь військового Олександра Борисенка

У Сумах провели в останню путь військового Олександра Борисенка фото

Сумська громада попрощалася із загиблим захисником України — 33-річним Олександром Борисенком. Військовослужбовець загинув 9 червня.

Чоловіка відспівали у Свято-Георгіївському храмі на вулиці Збройних Сил України, а потім поховали на Алеї Слави Баранівського кладовища, пише Суспільне.

 

"Сьогодні прощаємося з солдатом Борисенком Олександром Миколайовичем. Він проходив службу на посаді розвідник-навідник Збройних Сил України. Олександр 9 червня 2023 року загинув під час виконання службових обов’язків щодо захисту Батьківщини в Донецькій області", — зазначив офіцер Сумського ЦК Руслан Флорчук.

 

Попрощатися з воїном і віддати останню шану прийшли його родичі, друзі, колишні однокласники з 23-ї сумської школи. Класний керівник Олександра Світлана Сіренко згадує про свого учня: "Пам’ятаю, як сидів він на середньому ряду, за останньою партою. Тоді, коли ходив до школи, хто думав про таке? Був він добрим, хорошим хлопчиком. Я навіть не знала, що він служить. Не скажу, що він був відмінником, він був хорошистом".

 

"Добрим, чуйним хлопчиком був, дружній. — Він один в сім'ї? — Двоє, вони обидва на війні. Він менше, брат досі воює", — розповіла знайома родини загиблого Раїса.

 

Родичка Олександра — Антоніна Борисенко розповіла: "Працював він на заводі Фрунзе. Батько був військовим, пожежником, в нього ще брат воює. Він в АТО як пішов, і весь час до цього дня воює, вже двічі був поранений".

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: