Завантаження ...

Сумський обласний центр екстреної меддопомоги отримали 8 нових реанімобілів

Сумський обласний центр екстреної меддопомоги отримали 8 нових реанімобілів фото

Завдяки фандрейзинговій програмі UNITED-24 Сумський обласний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав чергову партію сучасних реанімобілів класу С.

Поповнення автопарку закладу дозволить нашим бригадам екстренки навіть у складних умовах воєнного часу успішно виконувати виклики до хворих і потерпілих в екстрених ситуаціях та надавати високоякісну та висококваліфіковану допомогу населенню області, повідомила заступниця голови Сумської обласної військової адміністрації Олена Бойко.

Даний автотранспорт виконуватиме свої завдання у найвіддаленіших куточках Сумщини, адже машини здебільшого розподілено до прикордонних підрозділів Центру. Реанімобілі оснащені найсучаснішим медичним обладнанням, що значно покращить якість надання меддопомоги мешканцям громад, які сьогодні перебувають під постійними ворожими обстрілами, і підсилить можливості лікарів екстреної служби у боротьбі за здоров’я і життя людей.

 

«Сумщина, не дивлячись, що вона прикордонна область і знаходиться далеко від центру, постійно знаходиться у центрі уваги як держави, так і міжнародних донорів. Платформа UNITED-24 дозволила вже майже на сто відсотків оновити автопарк медзакладів області сучасними автомобілями. Тож сподіваємося, що тенденція з поповнення новим транспортом та покращення матеріально-технічної бази лікарняних установ зберігатиметься надалі, і у нас не буде втрат. Щира подяка партнерам, що долучилися до придбання автомобілів, та нашим героїчним медикам за роботу в режимі 24/7 та врятовані людські життя», – підкреслила посадовиця.

 

Загалом, з початку повномасштабної війни за рахунок коштів Державного бюджету та від різних благодійних організацій і волонтерів Сумщина вже отримала 62 санітарні автомобілі: 47 – минулоріч і 15 – у цьому році, повідомили в ОВА.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: