Завантаження ...

У Сумах попрощалися зі стрільцем-санітаром Віталієм Васильковським

У Сумах попрощалися зі стрільцем-санітаром Віталієм Васильковським фото

12 жовтня у Сумах провели в останню путь стрільця-санітара стрілецького відділення, 39-річного Віталія Васильківського.

Військовослужбовець помер у Дніпропетровській області, пише Суспільне.

"30 січня 2023 року призваний на військову службу Сумським ТЦК та СП. 30 вересня 2023 року помер в селі Петропавлівка Синельниківського району Дніпропетровської області від гострої серцевої недостатності. Смерть повязана з виконанням обовязків військової служби", — повідомив представник Сумського центру комплектування Андрій Наумов.

"Єдиний син, прослужив він 8 місяців. Потрапив в гарячу точку. Були поранення. Потім він. Найкращий. Дві освіти йому дала, житло – все дала. Тільки життя наче починалося, і його не стало ", — сказала мати Віталія, Тетяна Васильківська.

Дружина Віталія Марина розповіла: зупинка серця стала наслідком поранень, здобутих воїном до цього.

"Контузило його, він лежав у військовому госпіталі. Контузія з голови дала на інші органи, і зупинилося серце миттєво, — сказала жінка.

"Гарний хлопець, сімейний. Приємний чоловік. Спочатку вони повінчалися, потім вже офіційно розписалися – десь за місяць до того, як він пішов на війну. Двоє дітей залишилося: старшому 14 років, молодшій десять", — розповів тесть Віталія Васильківського Олександр Гонтаренко.

Відспівали захисника в сумському Свято-георгіївському храмі.

"Це моєї двоюрідної сестри синочок. Йому 39 років, царство йому небесне, гарною людиною був, доброю, веселою", — сказала водичка Віталія Людмила Кокшарова.

Поховали Віталія Васильківського на Алеї Слави Баранівського кладовища.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: