Завантаження ...

Осінній реліз: нові пісні сумських виконавців

Осінній реліз: нові пісні сумських виконавців фото

Попри війну сумська культура продовжує розвиватися. Так, з початком осені місцеві виконавці порадували сум’ян релізами нових пісень.

Ми підготували добірку свіжих композицій, які мають усі перспективи стати всеукраїнськими хітами.

15 вересня стало днем прем’єри одразу для двох сумських виконавців.

Інді-гурт «Юджин» презентував свій новий сингл «Сяйво».  Лірична композиція за місяць зібрала 1 200 переглядів під відео на платформі  «YouTube».

Запис пісні був зроблений спільними зусиллями команди в домашніх умовах. Слова до пісні написав Євген Русанов, соліст гурту.

Рок-гурт «Юджин» було засновано у 2021 році у місті Охтирка. Цьогоріч, окрім «Сяйва», музиканти випустили ще дві пісні – «Час» та «Додому х Втомлені міста».

Цього ж дня своїх шанувальників порадувала й Komendantova (Анастасія Комендантова), яка випустила нову пісню «В твоїх очах».  Композиторкою та авторкою пісні стала сама виконавиця.

«В твоїх очах» - це моя історія у форматі «питань без відповідей» про те, що у будь-яких стосунках виникають труднощі, і це - нормально. Лишається лише знайти спосіб полюбити «неідеальності» - свої і один одного», - зазначила сумська співачка під описом до свого кліпу.

Кліп «В твоїх очах» продовжує набирати перегляди на «YouTube». Наразі відео зібрало вже 636 переглядів. Разом з цим 29 вересня співачка презентувала й англійську версію своєї пісні «Inside your eyes».

Анастасія Комендантова ділиться своєю творчістю з сумським глядачем вже більш як 5 років. Раніше сум’янка була солісткою інді-поп гуртів «LaraVinco» та «Alba», наразі співачка розпочала сольну кар’єру. Навесні виконавиця презентувала свою першу пісню «Забери мене».

25 вересня свою авторську пісню «Я залишусь» презентувала BERAIA  (Анна Бераіа). Як зазначає співачка в описі під кліпом, ця композиція про підтримку, про те, як легко пережити складні часи, коли поруч з вами є саме та людина біля якої нічого не страшно, в обіймах якої ти розчиняєшся і відчуваєш себе дитиною, коли турботи маленькі, а мрії безмежні, як небо.

Сумська співачка написала до своєї пісні музику та слова і підкорила своїм виконанням слухача, зібравши понад 10 тисяч переглядів під кліпом на «YouTube».

Анна Бераіа співає на сумській сцені близько 5 років. Артистка часто організовує в Сумах квартирники та концерти, на яких виконую авторські пісні у супроводі інструментальних композицій Єлизавети Левченко. Також виконавиця брала участь у вокальному шоу «Голос країни-11». Наразі Анна ділиться своїм вокальним досвідом, викладаючи у власній студії «Beraiavocal».

Найпопулярніша пісня співачки на платформі  «YouTube»  -  «ГУЛЯЛА», відео з акустичною версією якої зібрало понад 42 000 переглядів. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: