Завантаження ...

Скільки коштує оренда люксових квартир в Сумах (ФОТО)

Скільки коштує оренда люксових квартир в Сумах (ФОТО) фото

Оренда квартир завжди була одним з найактуальніших проблем у Сумах. Діти з’їжджають від батьків, іноземці, переселенці – усі хочуть мати якийсь свій простір для елементарного добробуту і віддають перевагу винайманню апартаментів, а не номеру у готелі. Цінова політика на ринку нерухомості дуже різна, починаючи від найдешевших, які може собі дозволити майже кожен, і до найдорожчих люксових квартир.

Саме такі пропозиції по оренді дорогої, елітної житлової нерухомості вирішили дослідити журналісти нашого саайту. Зараз все більше рієлторів та власників розміщують оголошення на спеціалізованих порталах, тому для моніторингу ми обрали сайти Booking.com, OLX.ua та Airbnb.com.ua, щоб знайти і показати вам такі пропозиції по оренді люксових квартир в Сумах квартири як подобово, так і на тривалий термін.

КВАРТИРИ ПОДОБОВО

На сервісі Airbnb.com.ua ми знайшли найдорожчі пропозиції подобової оренди житла в Сумах. Серед них були 2 квартири та 1 будинок. Примітно, що всі три варіанти знаходяться в районі озера.
Зі значним відривом по вартості найдорожчою виявилася оренда великого гостьового будинку у центральній частини Сум, за 300м від озера Чеха. Будинок зможе помістити в себе до 12 гостей, має 6 спалень та 7 ліжок. До зручностей відносять наявність 5,5 ванних кімнат, зону для паркінга, барбекю на дровах та столиком для тенісу у підвалі. Варіант проживання з тваринами потрібно уточнювати у власника. Оренда такого будинку затягне аж 219$ за добу.

За 80$ ви можете зняти ще одну квартиру біля озера. Точну адресу можна дізнатися тільки після бронювання. Житло розраховано на 6 гостей: 2 спальні, 3 ліжка і 1 ванна кімната. Паркінг безкоштовний, а у самій квартирі є усі необхідні меблі та техніка для зручного проживання.

Пропозиції подобової оренди люксових апаартементів на букінгу виявилися дещо скромнішими по вартості. За 47$ на добу можна зняти апартаменти з джакузі для себе та партнера. Квартира підходить як для пари, так і для просто двох подорожуючих. Знаходиться квартира-студія на вул. Харківська 43 за 2,1 км від центру. У номері заборонено курити, але, натомість цьому, великий перелік його переваг: обслуговування номерів, ресторан, фітнес-центр, безкоштовний Інтернет, автостоянка та потоковий сервіс (Netflix, наприклад) на телевізорі з плоским екраном.

КВАРТИРИ НА ТРИВАЛИЙ ТЕРМІН

Найдорожчим варіантом довгострокової оренди в Сумах виявилася 3-кімнатна квартира з сучасним ремонтом за майже 460$ на місяць, не включаючи комунальні послуги. Не дивлячись на таку значну вартість, вигляд квартири не виглядає «люксово», як мінімум, по тим фото помешкання, які розмістив власник. Знаходяться апартаменти на 11 поверсі 12-поверхового будинку. Оснащений швидкісним Інтернетом, необхідними меблями, роздільним санвузлом та автономним опаленням. Знаходиться квартира за адресою ву. Герасіма Кондратьєва у новобудові та паркінгом біля дому.

За трохи нижчою ціною (орієнтовно 385$ на місяць) можна зняти квартиру площею 87 метрів квадратних на вулиці Петропавлівській. Орендувати житло з домашнім улюбленцем не можна. Апартаменти оснащені індивідуальним газовим опаленням, суміжним санвузлом, роздільним плануванням та євроремонтом. Знаходиться на останньому, 7 поверсі.

За 368$ на місяць можна зняти 2-кімнатну простору квартиру з автономним опаленням у новому будинку. Наявність домашніх улюбленців потрібно уточнювати у власника. Знаходяться апартаменти на 4 поверсі у 10-поверховому будинку. Квартира оснащена індивідуальним газовим опаленням та має роздільне планування. Розташована у спальному районі поряд з торговими центрами, продуктовими магазинами, банками, ринком.

З автономним опаленням можна зняти невеличку квартиру біля Макдональдсу за 250$ на місяць. Спільна площадь квартири складає 63 м2 з трьома кімнатами та євроремонтом. Знаходяться апартаменти на 6 етажі у 9-поверховому домі. Квартира у зелених відтінках з усією необхідною технікою. До вартості не входить оплата за комунальні послуги.

* * *

Отже, оренда житла – питання завжди нагальне, а в умовах війни, можливо, навіть більш актуальне, ніж у мирні часи. І пропозиції з дорогою, люксовою нерухомістю так само наявні. Це виглядає трохи дивно в наші часи, але ринком керує попит, і раз є попит на оренду такого житла, значить будуть і пропозиції.

Найдорожча щомісячна оренда квартири в Сумах сягнула 17500 грн. Чемпіоном по вартості подобової оренди житла виявився великий будинок з 6 спальнями поблизу озера Чеха. Коштує оренда цих хоромів 219 доларів.

Підготувала Біловол Наталія, MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: