Завантаження ...

Софійки і Сашки – якими іменами сум’яни називають дітей у 2023 році

Софійки і Сашки – якими іменами сум’яни називають дітей у 2023 році фото
Іменем нагороджують нас батьки при народженні, і, як говорять, це в якійсь мірі вирішує нашу подальшу долю. Журналісти сайту MistoSumy.com вирішили зʼясувати, якими ж іменами найчастіше нагороджують наші сумчани-батьки своїх малюків цього року.

Як повідомив Клінічний перинатальний центр Пресвятої Діви Марії, за 2023 рік найпопулярнішими іменами для хлопчиків були: Олександр, Тимофій, Ярослав, Максим, Артем, Богдан, Тимур, Назар, Олексій, Кирило та Марк. Але сум’яни не були б сум’янами, якщо б не вигадували якісь незвичні імена для своїх малюків. Були зафіксовані наступні цікаві імена: Захар, Едгар, Лев, Ринат, Дем’ян, Ян, Лука, Яків, Флорин-Елеодор, Самуїл.

За 2023 рік, найпопулярнішими іменами для дівчаток були: Софія, Кіра, Емілія, Поліна, Мілана, Софія, Мія, Аліса, Марія, Мілана, Соломія та Вероніка. Та відмітили також декілька незвичних: Моніка, Жасмін, Агата, Аміна, Єсенія, Олівія, Аврора, Ісая, Ніколетта, Габріелла, Аделія та Лоліта, Асія, Таміла, Тіна.

Всіх новонароджених сумчан та їх батьків принагідно вітаємо з цією важливою подією у їхньому житті. Нехай всі дітки ростуть розумними, здоровими і щасливими.
І… не зупиняйтесь, бо країні потрібні маленькі українці!
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: