Завантаження ...

Меморандум, відзнаки та співпраця: у Сумах відбулася зустріч волонтерів

Меморандум, відзнаки та співпраця: у Сумах відбулася зустріч волонтерів фото
1 грудня у Сумах відбулася зустріч волонтерів з представниками міської влади та бізнесу.

Під час "круглого столу" волонтери поділилися досвідом діяльності в умовах війни, обговорили законодавчі зміни, а також закликали до співпраці міську владу та бізнес.

На заході керівник МВА Олексій Дрозденко та заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віра Мотречко підписали меморандум про співпрацю з Людмилою Чегринець, регіональної представниці БФ "Мрія".

"Наразі є така проблема щодо членів родин, рідні яких вважаються безвісти зниклими або перебувають у полоні. Вони не можуть отримати посвідчення і не мають статусу. Томи це буде дуже велика допомога між нами, іншими волонтерами, які можуть до нас звернутися, з міською військовою адміністрацією", - говорить Людмила Чегринець.


На заході волонтери також обговорили важливість та користь співпраці один з одним.

"Нашому фонду вже 10 років. І я знаю, що деякі волонтери на початку діяльності зіштовхуються з багатьма проблемами, тому ми можемо надати площадку безкоштовно та допомогти усім, чим зможемо, у вирішенні тих чи інших питань, звертайтеся", - закликав Ігор Гончаренко, керівник БФ "Серед людей".



Усі представники благодійних організацій отримали відзнаки від міської влади.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: