Завантаження ...

У Сумах з'явилася друга власна марка

До Дня Соборності у Сумах погасили марку «Суми. Північний форпост». Це вже друга власна марка міста.

Розробником дизайну марки «Суми. Північний форпост» став Юрій Хижняк. На ній зображені три сумки з піксельним принтом, фортеця та прапор України.

Спецпогашення відбулося 22 січня в Агенції промоції «Суми». Погасили нову марку начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко, заступник начальника Сумської ОВА Тарас Савченко, заступник голови Сумської облради Микита Баня та очільник Сумського відділення "Укрпошти" В’ячеслав Маринич. Учасники натиснули на спеціальний поштовий штемпель та залишили автографи на конвертах.

 «Це друга марка, яка є не просто загальноукраїнською, а маркою нашого міста. Марка, яка відзначає саме тих людей, які були у цьому місті 24 лютого, які прийняли перші бої, які не допустили ворога в наше місто. Сподіваюся, що ми починаємо рік з незламності й північного форпосту і далі все ж таки завершимо 2024 маркою «Перемога», - говорить В’ячеслав Маринич, директор Сумської філії «Укрпошти».


Нагадаємо, 3 вересня 2022 року у Сумах погасили першу власну марку"Суми — вільні, сумчани — нескорені", присвячену Дню міста.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: