Завантаження ...

223 повітряні тривоги пролунали в березні на Сумщині

223 повітряні тривоги пролунали в березні на Сумщині фото
Березень на Сумщині виявився напруженим. Численні сирени, вибухи, руйнування цивільної інфраструктури та евакуація з прикордонних регіонів - сумні підсумки минулого місяця. За кількістю повітряних тривог березень перевищив попередні три місяці сумарно.

З 1 по 31 березня на території Сумської області повітряну тривогу оголошували 223 рази. Звуки сирен мешканці Сумщини чули щодня.
За кількістю тривог березень перевищив попередні лютий (75), січень (94) та грудень (50) разом узяті.

За даними онлайн-сервісів alerts.in.ua та air-alarms.in.ua, сумарна тривалість повітряних тривог в минулому місяці склала 7 днів 23 години 20 хвилин. Найдовшу тривогу було оголошено 12 березня тривалістю 4 години 57 хвилин 31 секунд.
Найнапруженішим періодом у минулому місяці можна вважати 10-16 березня, тоді щодня лунало від 9 до 14 повітряних тривог. Три сигнали повітряної тривоги – найменша кількість сповіщень за добу в минулому місяці.

Нагадаємо, через постійні обстріли триває евакуація мешканців прикордонних регіонів Сумщини.

Мінреінтеграції України включило Великописарівську та Середина-Будську громади до Переліку територій, на яких ведуться бойові дії. У цих громадах проводитимуть примусову евакуацію дітей.

У Сумах протягом березня ЗМІ повідомляли про вісім вибухів. Внаслідок ворожої атаки «шахедом» по житловому будинку загинуло три людини, одна вважається безвісти зниклою.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: