Завантаження ...

Жителів Сумщини просять підтримати петицію про присвоєння звання Героя України полеглому земляку

Жителів Сумщини просять підтримати петицію про присвоєння звання Героя України полеглому земляку фото

На сайті президента України підписують петицію “Прошу розглянути петицію щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) Ремньову Богдану Вікторовичу 08.03.2000 р.н., який народився на Сумщині”.

Авторка петиції Василенко Вікторія Володимирівна пише:

“Пане Президенте!

Від імені родини, друзів, побратимів, просимо Вас присвоїти почесне звання Героя України (посмертно) хороброму захиснику нашої Батьківщини, старшому солдату-кулеметнику, 72 бригади «Чорних Запорожців», 1 батальйону, 2 роти, 3 взводу військової частини А 4583 Ремньову Богдану Вікторовичу (08.03.2000 р.н.).

Ремньов Богдан народився та виріс у с.Пруди, Сумської області.

У 2019 році призваний до лав Збройних Сил України, служив у Національній гвардії України.

У квітні 2022 року, після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів, Богдан одним з перших пішов добровольцем до роти охорони, а потім до лав ЗСУ, де виконував обов’язки кулеметника. Активно займався бойовими мистецтвами за що і отримав позивний «Бокс». У вересні 2023 року отримав поранення, а одразу після реабілітації повернувся до лав ЗСУ.

Мужньо виконувавши свій військовий обов'язок загинув 03 лютого 2024 року на Донецькому напрямку, віддавши своє безцінне життя за Україну, її свободу і незалежність.

За словами побратимів Богдан був вправним і мужнім воїном, користувався повагою і авторитетом, був відкритим і доброзичливим, готовим підтримати в скрутну хвилину.

Перебуваючи у зонах активних бойових дій завжди залишався нескоренним і сильним духом, наводячи справжнього страху на ворога. Богдан усе віддав за нас із вами, за вільну Україну та мир, віддав своє життя, маючи ще стільки планів та нездійснених мрій.

Всі хто знав Богдана, говорять, що такі люди, як він – зустрічаються вкрай рідко.

Нашому Герою назавжди 23!

Вічна памʼять!

Слава Героєві України!

Слава Україні!”.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: