Завантаження ...

У Сумах урочисто відкрили меморіальну дошку Почесному громадянину міста Олегу Дубицькому

У Сумах урочисто відкрили меморіальну дошку Почесному громадянину міста Олегу Дубицькому фото

У рамках проекту "Код пам'яті" у адміністративної будівлі Сумської міської ради на вул. Британській відбулася урочиста церемонія відкриття меморіальної дошки, присвяченої Почесному громадянину міста Олегу Дубицькому.

Олег Дубицький багато років пропрацював у міській раді, а після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну пішов на фронт, де й загинув, захищаючи нашу землю.

Місце встановлення меморіальної дошки обрано не випадково. Саме в цій будівлі Олег Дубицький пропрацював значну частину свого життя, спочатку опікуючись питаннями благоустрою Ковпаківського району, а потім - на посаді начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів. Загалом службі в органах місцевого самоврядування Сум Олег Дубицький віддав понад 15 років.

На церемонії відкриття меморіальної дошки були присутні дружина Олега Дубицького Алла, керівництво міста та області, друзі та колеги загиблого.

Дружина Олега Алла Дубицька висловила щиру подяку всім, хто долучився до реалізації проекту "Код пам'яті", метою якого є збереження пам'яті про загиблих під час російсько-української війни сумчан.

"Щоразу, коли проходжу повз цю адмінбудівлю, завжди згадую Олега. Тепер же, кожен, хто сюди заходитиме, знатиме, що тут працював справжній патріот, який віддав життя за нас з вами. Дякую всім, хто ініціює та допомагає зберігати пам'ять про справжніх воїнів, справжніх Героїв", - сказала Алла Дубицька.

Віднині завдяки меморіальній дошці кожен відвідувач будівлі зможе ознайомитися із життєвим шляхом Олега Дубицького. Для цього за QR-кодом можна перейти на спеціалізований веб-ресурс проекту "Код пам'яті", де представлена деталізована розповідь про Почесного громадянина міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: