Завантаження ...

Сумські поліцейські розшукали 16-річну дівчину, яка хотіла втекти до Берліна

Сумські поліцейські розшукали 16-річну дівчину, яка хотіла втекти до Берліна фото

16-річна дівчина з Сумського району намагалася втекти з дому до Берліна, але завдяки оперативним діям поліції її було розшукано та повернуто до матері.

Мати дівчини звернулася до поліції з повідомленням про зникнення доньки. 16-річна дівчина пішла з дому і не повернулася, а зв'язок з нею було втрачено.

Поліцейські негайно розпочали розслідування. З'ясувалося, що дівчина мала з собою мобільний телефон, але на дзвінки не відповідала.

На пошук дівчини було орієнтовано весь особовий склад відділення поліції та працівників ювенальної поліції. Орієнтування з прикметами дівчини було розіслано всім співробітникам поліції, які несуть службу на блокпостах та патрулюють вулиці.

Того ж дня, завдяки злагодженим діям поліції, вдалося встановити місцеперебування зниклої дівчини. Виявилося, що вона поїхала до Києва, а звідти планувала дістатися до Берліна. Причиною втечі став конфлікт у сім'ї.

Ввечері ювенальні поліцейські доставили дівчину до Сум та передали її матері.

На щастя, з дівчиною за час її відсутності не сталося нічого протиправного.

Поліцейські провели профілактичні бесіди з дівчиною та її матір'ю, щоб подібні випадки більше не повторювалися, повідомляє поліція Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: