Завантаження ...

У Сумах Червоний Хрест роздаватимеь корм для тварин ВПО

У Сумах Червоний Хрест роздаватимеь корм для тварин ВПО фото

Сумська обласна організація Товариства Червоного Хреста України за підтримки Humane Society International з 01.05.2024 до 20.05.2024 проводить реєстрацію на проєкт "Допомоги тваринам" для внутрішньо-переміщених осіб Сумської міської громади (м.Суми), які переїхали з тваринами (кіт, собака) і опинилися у скрутному становищі.

Допомогу у вигляді корму можна отримати за умови пред'явлення документів, що підтверджують категорію вразливості (довідка ВПО з 2022 року з реєстрацією у м.Суми) та наявності не більше 3 тварин на утриманні (кіт, собака, цуценя, кошеня).

Для погодження заявки, родина з числа ВПО має підтвердити наявність на утриманні тварини в один із способів:

  • бути присутніми при доставці разом із тваринами;
  • бути присутніми на видачі у м.Суми разом із тваринами;
  • бути готовими розповісти коротку описову історію: як звати тварину, як тварина (з власником) зустріли війну, з якими труднощами стикалися.

Реєстрація проводиться виключно онлайн і доступна за посиланням: https://forms.gle/jWCLJy5xDU9c2EkS7.

Якщо ви відповідаєте критеріям, зазначеним вище, скануйте QR-код та реєструйтеся.

Просимо небайдужих громадян (сусідів тощо) допомогти оформити заявку людям, які мешкають поряд та не взмозі самостійно зареєструватися.

Волонтери опрацюють заявку та у разі коректного заповнення, відсутності повторної реєстрації зателефонують за зазначеним у формі номером телефону, призначать дату і спосіб отримання допомоги. Зворотній зв'язок може зайняти деякий час.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: