Завантаження ...

У Сумах провели засідання надзвичайної комісії: що вирішили?

У Сумах провели засідання надзвичайної комісії: що вирішили? фото
Зранку в понеділок, 6 травня, відбулось термінове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Йшлося про ліквідацію наслідків атаки ворожих дронів вночі на об'єкти критичної інфраструктури та план робіт із забезпечення життєдіяльності міста.
В. о. міського голови Артем КОБЗАР зазначив, що наразі всі відповідні служби працюють в посиленому режимі, аби повністю під'єднати місто до електропостачання та водозабезпечення.
«Зібрана вся інформація щодо роботи лікувальних та освітніх закладів, пунктів незламності, установ та організацій, які працюють з соціально незахищеними верствами населення. Вирішується питання підвозу води до тих мікрорайонів, де тривають роботи з відновлення водопостачання. Наразі без світла в сумській ТГ залишається понад 22 тисячі споживачів», – повідомив Артем Кобзар.
Присутні зосередили увагу також на питанні формату роботи закладів освіти. Після обговорення комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення: до кінця тижня учні сумських шкіл та дошкільнята переводяться на дистанційну форму навчання.
Всі лікувальні заклади, які розташовані в тих районах, де вдалось відновити електропостачання, працюють в штатному режимі. До резервного живлення підключені КНП «Клінічна лікарня № 5», КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» та КНП «Сумська міська клінічна стоматологічна поліклініка». Туди також здійснюється підвезення води.
На території міста розгорнуто 51 Пункт незламності
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: