Завантаження ...

У школах Тростянецької громади монтують мобільні напівзаглиблені укриття

У школах Тростянецької громади монтують мобільні напівзаглиблені укриття фото

Одна з найнагальніших проблем нинішнього навчання – відсутність укриттів. Ця проблема особливо гостро стоїть у Тростянецькій громаді, де через близькість до кордону з рф діти змушені займатися дистанційно.

Завдяки партнерам з БФ «Благомай», цю проблему вдалося вирішити ще у двох школах Тростянецької громади, повідомляють у міській раді. Філія №4 І-ІІ ступенів ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 та Кам’янський ЗЗСО, учні яких до цього часу навчалися дистанційно, тепер отримали можливість повернутися до навчальних закладів.

В обох навчальних закладах укриттів не було взагалі. Завдяки фінансовій підтримці благодійників сьогодні вже монтуються модульні напівзаглиблені укриття: у Тростянці - на 120 осіб, а у Кам’янці – на 100 осіб. Вартість кожної споруди становить близько 5 млн грн.

Реалізація цього проєкту є важливим кроком до забезпечення безпеки та комфортних умов навчання для дітей у Тростянецькій громаді. Завдяки підтримці благодійних організацій освітні заклади отримують шанс створити безпечне середовище для своїх учнів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: