Завантаження ...

Державне підприємство "Дороги Сумщини" перетворено на "Інфраструктуру Сумщини"

Державне підприємство "Дороги Сумщини" перетворено на "Інфраструктуру Сумщини" фото

На Сумщині відбулася реорганізація Державного підприємства "Дороги Сумщини" у Державне підприємство "Інфраструктура Сумщини".

Новим керівником підприємства призначена Анна Якименко, яка раніше обіймала посаду начальника відділу проектно-кошторисної роботи, будівництва, реконструкції та капітального ремонту ДП "Дороги Сумщини".

Під час презентації нового підприємства начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх окреслив ключові завдання, які стоятимуть перед "Інфраструктурою Сумщини":

  • будівництво, охорона та оборона військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд у зв'язку з безпековою ситуацією в країні.
  • розвиток та експлуатація дорожньої інфраструктури: автомобільні дороги загального користування місцевого значення, мости, вулиці та дороги комунальної власності в населених пунктах Сумської області.
  • розбудова соціальної інфраструктури: замовлення робіт з будівництва та відновлення об'єктів у громадах.

Володимир Артюх підкреслив, що "Інфраструктура Сумщини" - це не просто зміна назви, а принципово нове підприємство з ширшим колом завдань та відповідальністю.

Він закликав колектив об'єднатися та мобілізуватися для ефективної роботи та використання бюджетних коштів.

Очільник ОВА також наголосив на жорсткій боротьбі з корупцією в регіоні, зазначивши, що наразі триває розслідування кримінальних справ, пов'язаних з діяльністю колишніх керівників та працівників ДП "Дороги Сумщини".

"Я хотів би, щоб з новим підприємством історія, пов'язана з корупційними діями, припинилася і воно стало зразком чесності та ефективності в роботі", - підкреслив Володимир Артюх.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: