Завантаження ...

Нардепа з Сумщини виключили з партії «Слуга Народу» за підозру у хабарі

Нардепа з Сумщини виключили з партії «Слуга Народу» за підозру у хабарі фото

На засіданні дисциплінарної комісії політичної партії «Слуга народу» ухвалили рішення виключити з лав партії Миколу Задорожнього. Про це повідомили у пресслужбі політичної партії.

Причиною виключення нардепа зі «слуг» виявилася підозра від НАБУ та САП  у хабарі в 3,4 мільйони гривень за за допомогу з тендером.

Читати також: Нардепи Сумщини: від роботоголіків до прогульників

Нагадаємо,  у 2019 році Микола Задорожній був обраний народним депутатом 9 скликання по 162 округу (Сумська область) від партії “Слуга народу” як безпартійний.

До того, як піти в політику, він працював ведучим та організатором в івент-агенції «GB Event by Kvartal 95». Більше того, був учасником гумористичної групи «Брати Гагаріни», засновники якої – автори студії «Квартал 95». Цілком ймовірно, що Микола Задорожній був знайомий через одне рукостискання, а може й особисто тиснув руку Володимиру Зеленському ще задовго до його президентства. 
Нардеп є головою тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради з питань використання коштів бюджету, спрямованих на облаштування фортифікацій, а також на виготовлення та закупівлю БпЛА для військових.

Згідно з декларацією, доходи Задорожнього за 2023 рік склали близько 700 тисяч гривень. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: