Завантаження ...

Шосткинщина простилася із загиблим захисником Сергієм Михайловим

Шосткинщина простилася із загиблим захисником Сергієм Михайловим фото

17 липня у Шосткинській громаді провели в останню путь Сергій Михайлов.

Михайлов Сергій Геннадійович народився 17 серпня 1986 року в селищі Вороніж. Середню освіту отримав в Воронізькій загальноосвітній школі, яку закінчив в 2004 році. Від природи обдарований Сергій захоплювався хімією, часто брав участь в шкільних олімпіадах.

По закінченню школи юнак вступив до Національного авіаційного університету та деякий час працював там на кафедрі охорони довкілля та навколишнього середовища.

Свій трудовий шлях Сергій продовжив в ІТ -компанії, йому дуже подобалася ця сфера діяльності. В більш дорослому віці чоловік захопився риболовлею. Цьому хобі він намагався приділити кожну вільну хвилинку.

Добрий, щедрий, позитивний, щиро люблячий дітей, чесний і справедливий, завжди готовий прийти на допомогу – таким Сергій залишиться в пам’ яті своїх рідних та друзів. Він був підтримкою та опорою для своєї сім’ї та завжди був переконаний, що все буде добре.

В 2023 році Сергій познайомився зі своєю коханою Наталею, планував одружитися та створити власну родину. На жаль, не судилося.

У загиблого Захисника залашилися мати Олександра, брат Микола, невістка Ірина, племінниця Аня, наречена Наталія.

Початок війни застав чоловіка в рідному Вороніжі. За власною ініціативою Сергій став до лав тероборони. В жовтні 2022 року перейшов до ЗСУ. Він боронив Донецьку та Харківську області.

За добросовісну службу та відданість Україні Сергій був нагороджений Почесною грамотою та іменним годинником.

Серце механіка – радіотелефоніста, солдата Сергія Михайлова з позивним «Турист» зупинилося 9 липня 2024 року.

Доземний уклін воїну! Вічна шана. Вічна подяка. Вічна пам’ять.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: