Завантаження ...

23 липня: графіки погодинних відключень електрики на Сумщині

23 липня: графіки погодинних відключень електрики на Сумщині фото

Відповідно до вказівок НЕК "Укренерго", графіки погодинних відключень на 23 липня будуть такими:

  • з 00:00 до 14:00 - в обсязі двох черг,
  • з 14:00 до 24:00 - в обсязі трьох черг.

Причина застосування графіків - прогнозований дефіцит у енергетичній системі України через брак потужностей. Адже генерація суттєво постраждада внаслідок обстрілів окупантів.

Нагадаємо, в розділі "Споживачам-Відключення" на сайті АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО": https://www.soe.com.ua/spozhivacham/vidklyuchennya, ввівши свою адресу (або ж особовий рахунок), Ви можете дізнатися про номер своєї черги для ГПВ. Інформація про години знеструмлення тієї чи іншої черги є в графіках, які ми регулярно публікуємо на всіх офіційних ресурсах Товариства, відповідно до вказівок НЕК "Укренерго":

Свою чергу ГПВ та будь-яку інформацію за Вашою адресою чи особовим рахунком можна також дізнатися, зателефонувавши до кол-центру АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" за безкоштовними цілодобовими номерами 0 800-300-247 або 0 542 659 659.

Також графіки погодинних відключень тепер відображені в зручному форматі в особистому кабінеті E-Svitlo (Перегляд-Відключення): https://sm.e-svitlo.com.ua.

Такий формат є і в мобільному додатку E-Svitlo СУМИ! Зайдіть в Play Маркет та оновіть додаток, щоб опція стала доступною для Вас.

Коли розподіл електроенергії до Вашої оселі відновлюється, не вмикайте в мережу одразу багато приладів, щоб уникнути коливань напруги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: