Завантаження ...

Шостка попрощалася із загиблим на війні Віталієм Гордієнком

Шостка попрощалася із загиблим на війні Віталієм Гордієнком фото

25 липня шосткинці провели в останню путь захисника, який загинув на Донеччині.

Гордієнко Віталій Вікторович народився 30 вересня 1968 року в Феодосії.

Подальше життя Віталія було пов’язано з Шосткою. Тут пройшли його дитячі та юнацькі роки.

Середню освіту Віталій отримав в міській загальноосвітній школі № 7. По закінченню школи хлопець вступив до Севастопольського морехідного училища, де отримав професію моториста.

Відслуживши військову строкову службу, повернувся до рідної Шостки.

Свій трудовий шлях Віталій розпочав в Шосткинській виправній колонії (№ 66) кінологом, там пропрацював до виходу на пенсію у 2008 році. Останні роки чоловік працював начальником охорони на Шосткинському елеваторі.

Віталій любив природу рідного краю, обожнював піші та велосипедні прогулянки. Велосипедом він об’їздив весь Шосткинський район та майже всю Чернігівську область.

По собі Віталій залишив лише добрі спогади – він був справжнім чоловіком - хорошим сином та братом, добрим та відданим другом.

Старша сестра Лариса згадує, що незважаючи на те, що Віталій був молодшим братом, саме вона інколи відчувала себе молодшою сестрою, настільки він вмів взяти відповідальність на себе.

У загиблого захисника залишилися сестра Лариса та племінник Павел.

До захисту Украни Віталій став в травні 2024 року. 16 липня 2024 року командир механізованого взводу, старший сержант Гордієнко Віталій Вікторович загинув внаслідок штурмових дій біля населеного пункту Новоалександрівка Покровського району Донецької області, повідомили в мерії Шостки.

Вічна пам'ять, вічна слава загиблому Герою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: