Завантаження ...

Сумський лікар отримав «Орден Святого Пантелеймона»

Сумський лікар отримав «Орден Святого Пантелеймона» фото

Сумський кардіолог Денис Устименко отримав престижну нагороду "Орден Святого Пантелеймона".

Національне свято медичних працівників цього року ознаменувалося визнанням видатних досягнень українських лікарів. Під час урочистої церемонії в Києві було вручено престижну відзнаку "Орден Святого Пантелеймона", яка вважається "медичним Оскаром". Серед лауреатів цього року – сумський кардіолог, завідувач відділення інтервенційної кардіології, реперфузійної та інтенсивної терапії КНП "Центральна міська клінічна лікарня" Денис Устименко.

Лікар отримав нагороду в номінації "Цивільний медик" за самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров'я українців.

Конкурс на здобуття "Ордена Святого Пантелеймона" є надзвичайно престижним. Цього року за цю почесну відзнаку змагалися понад 300 медиків з усієї України та з-за кордону. Переможців обирали шляхом таємного голосування члени Поважної ради відзнаки.

"Орден Святого Пантелеймона" – це найвища громадська нагорода в галузі охорони здоров'я в Україні. Вона присуджується за значні досягнення у медичній сфері, високий професіоналізм та гуманізм. Відзнаку підтримали та благословили глави найбільших християнських церков України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: