Завантаження ...

У Сумах призначили нового окружного прокурора

У Сумах призначили нового окружного прокурора фото

Наказом Генерального прокурора за погодженням з Радою прокурорів на посаду керівника Окружної прокуратури міста Суми призначено Язикова Олександра Володимировича.

Сьогодні, 31 липня 2024 року, керівник Сумської обласної прокуратури Олександр Панченко представив колективу Окружної прокуратури міста Суми новопризначеного керівника.

Вітаючи з призначенням, Олександр Панченко зазначив, що значний досвід на керівних посадах, лідерські якості, принциповість та виваженість Олександра Язикова дозволять йому на найвищому рівні організувати роботу окружної прокуратури, з урахуванням вимог сьогодення.

У свою чергу Олександр Язиков подякував керівництву прокуратури за надану довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль задля виконання поставлених завдань.

Довідково: народився Олександр Язиков у 1979 році в м. Харків. У 2001 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого, у тому ж році розпочав трудову діяльність в органах прокуратури як помічник прокурора Московського району м. Харкова, де працював протягом трьох років на різних посадах. Майже чотири роки обіймав посади різного ступеня в прокуратурі Харківської області та міжрайонних прокуратурах Харківщини. З 2008 року працює на Сумщині, упродовж чотирьох років, зокрема, обіймав посаду прокурора Кролевецького району, понад чотири роки перебував на посаді начальника відділу Сумської обласної прокуратури З лютого 2019 року очолював Охтирську міську, а потім окружну прокуратуру.

Попередня займана посада з 2021 року – керівник Охтирської окружної прокуратури Сумської області, повідомили в обласній прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: