Завантаження ...

Споживай розумно: енергоефективні поради для жителів Сумщини

РЕКЛАМА

Круто жити без обмежень! Ще краще, коли плани не залежать від графіка відключень електроенергії. Енергетикам вдалося стабілізувати ситуацію в енергосистемі. А ми маємо розумно споживати електроенергію у правильний час.

Коли вранці збираємося на роботу або ввечері займаємось домашніми справами, вмикаємо майже всі побутові девайси. Саме в цей час енергосистема найбільш вразлива. Одночасна робота багатьох потужних приладів не йде на користь мережам. Від перевантаження вони можуть вийти з ладу, в результаті аварійна ситуація призведе до знеструмлень.

Тому важливо дбати про раціональне споживання електроенергії. Особливо в умовах війни, коли енергетичне обладнання постійно під прицілом ворога. Розумно використовуйте енергоресурси. Не обігрівайте/охолоджуйте приміщення, де вас немає, не залишайте світло у пустій кімнаті та від'єднуйте прилади від живлення, якщо не користуєтеся ними.

Також радимо замінити усі лампи в оселі на світлодіодні. Вони кращі за якістю і значно економніші, ніж звичайні. Вмикайте енергоємні прилади по черзі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: