Завантаження ...

У Конотопі ревнивець підпалив будинок колишньої дівчини

У Конотопі ревнивець підпалив будинок  колишньої дівчини фото

Поліцейські викрили та затримали 36-річного чоловіка, який з ревнощів підпалив господарче приміщення своєї колишньої знайомої.

До Конотопського районного відділу поліції надійшло повідомлення про пожежу у приватному домоволодінні на вулиці Соборній. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група поліції та рятувальники ДСНС.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили повністю знищений вогнем господарчий будинок та сліди підпалу біля житлового будинку. За даними експертизи, причиною пожежі стало умисне підпалювання.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний місцевий житель, який раніше був знайомий з власницею спаленого майна.

З’ясувалося, що чоловік не міг змиритися з розривом стосунків та відчував до жінки почуття ревнощів. Увечері, перед пожежею, він прийшов до її будинку, але йому не відчинили. Озлоблений відмовою, чоловік підпалив пластикові елементи фасаду житлового будинку, а потім перекинув вогонь на господарчу споруду.

Правоохоронці затримали зловмисника та вилучили речові докази – одяг, в якому він був під час скоєння злочину, та запальничку.

Слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури чоловіку повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна». Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: