Завантаження ...

За вбивство чоловіка з інвалідністю сум’янина засуджено до 15 років позбавлення волі

За вбивство чоловіка з інвалідністю сум’янина засуджено до 15 років позбавлення волі фото

Окружна прокуратура міста Суми успішно завершила судовий процес стосовно 47-річного чоловіка, який обвинувачувався у вбивстві.

Згідно з матеріалами справи, злочин стався 14 лютого 2020 року у місті Суми. Обвинувачений, побачивши на вулиці чоловіка в інвалідному візку, запропонував свою допомогу, оскільки колесо візка застрягло. Після цього вони вирішили разом випити алкогольні напої вдома у потерпілого.

Під час спільного розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт, причиною якого стало приховування потерпілим спиртного. У розпалі сварки обвинувачений завдав ножового поранення 45-річному чоловіку, від якого той помер на місці події.

Окрім вбивства, обвинувачений скоїв крадіжку: він викрав банківську картку потерпілого та зняв з нього золотий ланцюжок. З викраденої картки зловмисник зняв готівку в сумі 4 тисячі гривень.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину лише у крадіжці коштів, однак зібрані докази однозначно довели його вину у вчиненні вбивства.

За результатом судового розгляду суд визнав чоловіка винним у вчиненні вбивства та крадіжки та призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі, повідомили в обласній прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: