Завантаження ...

У Сумах до Дня Незалежності України погасили марку «Все буде UA!»

У Сумах до Дня Незалежності України погасили марку «Все буде UA!» фото

З нагоди 33-ї річниці Незалежності України у місті Суми відбулася урочиста подія – спеціальне гасіння поштової марки «Все буде UA!». Ця марка, створена у формі мапи України, стала символом єдності та незламності нашої держави.

Автор марки, художник Нікіта Тітов, вклав у свій твір глибокий зміст. За його словами, мапа України символізує нашу прагнення до миру та відновлення після тривалих випробувань.

Начальник Сумського обласного відділення «Укрпошти» В'ячеслав Маринич нагадав, що ідея зображення мапи України на поштових марках має давню історію. Перша така марка була випущена ще 1994 року. Сьогодні, через 30 років, Укрпошта продовжує цю традицію, підкреслюючи незмінність наших прагнень до свободи та незалежності.

Марка «Все буде UA!» має тираж 800 000 примірників і номінал U (15 грн). Її можна придбати у відділеннях Укрпошти, філателістичних магазинах та онлайн.

Ця подія стала ще одним яскравим доказом того, що українці є незламним народом. Ми віримо в нашу перемогу і в те, що незабаром настане мир і процвітання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: