Завантаження ...

Три рецепти морозива вдома: розповідає сумська фудблогерка

Три рецепти морозива вдома: розповідає сумська фудблогерка фото

Морозиво з простих інгредієнтів та без спеціального обладнання вдома. Не докладаючи зусиль та не використовуючи дороговартісні продукти. Три швидкі рецепти морозива – дізнавайтеся у нашому матеріалі.

Анастасія Барбар – сумська фудблогерка, яка живе у маленькому селі Яснопільщина, що на Сумщині. Вона почала готувати десерти ще у шкільному віці, постійно шукаючи цікаві й складні рецепти. Вести блог Анастасія вирішила після початку війни, коли чоловік пішов воювати.

На фото Анастасія Барба, сумська фудблогерка

- Мені потрібно було на щось відволіктися, чимось зайнятися. Так я почала готувати, знімати, монтувати. Робити все, щоб залишалося менше часу для думок. Напевно, це стало основним відправним поштовхом для розвитку блогу. Однак зараз моя творчість буде змінюватися, бо нещодавно у мене з’явився помічник, я стала мамою, - ділиться з нами Анастасія.

Ми підібрали разом з Анастасією три рецепти морозива вдома без спеціального обладнання та на різний бюджет.

Морозиво з вершків та згущеного молока

Вам знадобиться:

  • Вершки – 33% 500мл
  • Згущене молоко – за смаком
  • Звичайне печиво для формування морозива (або можна без нього)

Приготування:

Холодні вершки взбиваємо до густої маси й додаємо згущене молоко за смаком. Добре взбиваємо ще раз. Формувати морозиво у будь-якій зручній для вас формі застеленій пергаментом. На низ можна викласти печиво з невеликими проміжками між ним. На нього викладаємо морозиво і знову поверх – печиво. Далі у морозильну камеру й через пару годин – можна куштувати. Якщо без печива, то викладати лише морозиво у будь-яку форму.

Бананове морозиво

Вам знадобиться:

  • Банани – 2 шт
  • Молоко – 150 мл

Приготування:

Очищаємо банани від шкірки, нарізаємо та заморожуємо. Далі взбиваємо за допомогою блендера заморожені банани з молоком. Масу розливаємо у форми, ставимо до морозильної камери – і готово. З продуктів виходить 2 великі порції морозива.

Найбюджетніший рецепт морозива

Вам знадобиться:

  • Жовтки – 5 шт
  • Цукор – 1 склянка
  • Молоко – 1 л
  • Масло – 100 гр
  • Крохмаль – 1 ч.л.

Приготування:

За допомогою міксера взбиваємо жовтки, цукор та крохмаль. Далі беремо невелику кастрюлю, туди додаємо молоко та масло й ставимо на вогонь. Як молоко трохи підігріється – відливаємо у жовткову суміш і добре перемішуємо її. Залишок молока доводимо до кипіння й вливаємо у нього жовткову суміш добре перемішуючи. Доводимо до кипіння й вимикаємо. Даємо охолонути кілька годин, розливаємо по формах і ставимо у морозильну камеру.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: