Завантаження ...

П'яний водій вчинив ДТП у Сумах та втік з місця пригоди

П'яний водій вчинив ДТП у Сумах та втік з місця пригоди фото

Вранці патрульні поліцейські отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Сергія Табали у місті Суми.

Як з'ясувалося, водій автомобіля Mitsubishi, рухаючись по зустрічній смузі, не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з іншим автомобілем марки Hyundai. Після зіткнення винуватець ДТП не зупинився, а з місця події втік.

Завдяки оперативним діям поліцейських, водія Mitsubishi було затримано неподалік місця ДТП. Під час огляду водія було виявлено ознаки алкогольного сп'яніння, що підтвердилося результатами освідування на алкотестері Драгер. Рівень алкоголю в крові водія склав 1,84 проміле, що значно перевищує допустиму норму.

Крім того, під час перевірки документів з’ясувалося, що затриманий водій вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у нетверезому стані протягом останнього року та на момент скоєння ДТП був позбавлений права керування.

На водія було складено п’ять адміністративних протоколів. Наразі триває досудове розслідування, повідомляє патрульна поліція Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: