Завантаження ...

Чи готові сумʼяни до опалювального сезону — ми спитали

Чи готові сумʼяни до опалювального сезону — ми спитали фото

Вже завтра, 21 жовтня, у Сумах почнеться опалювальний сезон. Наші журналісти вийшли на сумські вулиці, щоб дізнатися, чи готуються містяни до холодів та можливих відключень світла.

На цей раз ми звернулися до сумʼян з таким питанням:

— Чи підготувались Ви до опалювального сезону та можливих відключень?

Альона, у декреті та Ніна, працює нянею:

— Готуємось. Маємо акумулятор, а для світла стрічки, які клеїться по куточках кімнати, дуже допомагають. Якщо немає світла вмикаємо лампу, яка на батарейках. Також ще з минулих відключень світла закупили павербанки та користуємось ними навіть зараз. Дуже зручно, якщо потрібно кудись поїхати і щось зарядити. Щодо опалювального сезону, то ми нічого зробити не можемо. Переїхати з квартири у будинок такої можливості немає, тому вже якось будемо зігріватися під ковдрою та приладами для нагрівання.

Марина та Ірина, студентки: 

— Ми маємо генератор, який придбали ще з початку відключень світла. Майже не відчули складнощів без світла. Щодо опалювального сезону, то ми живемо у будинку, маємо пічку та повністю опалення дровами. Іноді можемо користуватись електроприладами для обігрівання кімнати: дуйчики, батареї й так далі.

Вероніка та Діана, школярки:

— Ми придбали багато павербанків та плануємо користуватись ними. Купили перехідник, щоб можна було модем підключати до павербанка. Тоді інтернету вистачить точно на години три, а то і більше. Живемо у квартирі, тому нічого зробити не можемо з опалювальним сезоном. Єдине, що придумали, то постійно вмикаємо бойлер на максимальну температуру. Таким чином, весь час маємо гарячу воду. Якось будемо викручуватись.

Максим, стоматолог:

— Якщо чесно, до відключень не готувались. З усього потрібного маємо лише павербанки. Але, незважаючи на це підготувався до опалювального сезону. Маю свій будинок та квартиру. Як тільки почнеться опалювальний сезон буду переїжджати до будинку. Там можу зробити будь — яке опалювання, тому взимку не замерзну.

Поліна та Аня, студентки:

— Ми підготувались ще з минулих відключень. Маємо павербанки та акумулятори. Опалювальний сезон великого дискомфорту не принесе, тому що живемо у будинку.

Катя, менеджер, відмовилась фотографуватись:

— Я живу біля мануфактури та мій будинок під‘єднується до їхніх генераторів. Якщо будуть проблеми з опалювальним сезоном, то думаю, що буду використовувати обігрівачі. Якщо генератор не буде працювати, то я маю інвертор та акумулятори. Якщо матиму світло, то буде змога вмикати обігрівачі та не замерзнути.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: