Завантаження ...

Дерев’яні столи: переваги та недоліки

Попри різноманітність сучасних матеріалів, таких як пластик, органічне скло та металеві сплави, популярними залишаються дерев’яні столи. Це перевірена часом класика, яка підходить під будь-який дизайн інтер’єру. Меблеві тренди змінюються, але натуральність та екологічність у моді завжди. До того ж за умови правильного догляду столи з дерева можуть служити майже вічність.

Плюси столів з натурального дерева

Дерев’яний стіл гарно впишеться в будь-який інтер’єр. Такі моделі можна побачити не тільки в приватних будинках, а й в офісах, ресторанах та місцях громадського відпочинку. Їхня популярність зумовлена численними перевагами таких меблів:

  • Естетичність. Столи з натурального дерева мають вишуканий і стильний вигляд. Вони однаково гармонійні як у класичному інтер’єрі, так і в більш сучасних стилях, таких як лофт або хай-тек.

  • Багатофункціональність. Дерев’яні столи підходять для різних потреб: харчування, навчання, творчість, розваги тощо.

  • Екологічність. Меблі з дерева гіпоалергенні, не виділяють шкідливих речовин у довкілля, абсолютно безпечні.

  • Практичність. Такі столи термостійкі, міцні та непохитні.

  • Довговічність. Деревина стійка до різних пошкоджень і не втрачає привабливості навіть через роки активного використання. Якщо певні недоліки все ж з’являться, то стіл можна відреставрувати: відшліфувати та перефарбувати в бажаний колір.

  • Ексклюзивність. Дерево — м’який і пластичний матеріал, з якого можна вирізьбити майже будь-яку форму, що дає змогу виготовляти унікальні меблі.

У різних порід дерев відрізняється структура, а рисунок і текстура ніколи не повторюються. Це робить такі столи ще більш особливими та цінними.

Мінуси дерев’яних столів

Навіть найякісніші меблі мають недоліки. Основним мінусом столів із натурального дерева є їхня вага. Через це їх важко транспортувати чи переміщувати з місця на місце. Щоб експлуатаційний термін був максимально довгим, важливо правильно за ними доглядати.

Широкий асортимент дерев’яних столів пропонує інтернет-магазин меблів з доступними цінами ViHome. У каталозі є моделі різних форм і кольорів. Це столи від українських брендів OLEKSENKO, Pavlyk, KORA Wood, M-mebel та інших перевірених виробників. Меблі ViHome можна замовити в будь-який населений пункт України. Ви зможете швидко знайти стіл, який ідеально підійде для інтер’єру вашого будинку та задовольнить усі потреби.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: