Завантаження ...

Послуги тест драйву від Adrenalin Drive, їх особливості та переваги

Отримати неймовірні емоції та величезний приплив адреналіну можна не тільки стрибнувши з парашутом чи занурившись у морські глибини за допомогою аквалангу чи батискафу. Для цього не варто вирушати у далекі подорожі, адже достатньо всього лиш відвідати село Велику Олександрівку Бориспільського району та замовити послугу тест-драйву з використання автомобілів-спорткарів, за кермом яких мріє побувати чи не кожен автомобіліст. Вказані послуги надає сервіс Adrenalin Drive, а попереднє бронювання елітних автомобілів, які відрізняються стильним та неповторним дизайном, здійснюється на сайті a-drive.com.ua або за допомогою телефонного дзвінка на номер, зазначений на сайті.

Які автомобілі використовуються для тест-драйву

Перебуваючи за кермом або на пасажирському сидінні елітного спорткара кожна людина відчуває масу позитивних емоцій, адже неможливо залишатися байдужим чи абсолютно інертним, пересуваючись Бориспільским шосе на швидкості, що перевищує 200 км за годину та слухаючи ревіння потужного двигуна Lamborghini Huracan чи Ferrari 458 Italia Spider.
Для тест-драйву на сайті Adrenalin Drive можна замовити та забронювати дійсно всесвітньо відомі та мега популярні спорткари на кшталт:

  • британського McLaren 570S, виготовленого в 2015 році. Всього лиш за 6,3 секунди автомобіль здатен розігнатися до швидкості в 200 км завдяки надпотужному 3,8-літровому двигуну в 570 к. с.;
  • італійського Lamborghini Huracan – мрії більшості молодих та активних людей починаючи з 1963 року, коли були випущені перші спорткари даної моделі. Для того, щоб розігнатися до швидкості в 100 км Ламборджіні достатньо 3 секунди, ще стільки ж – щоб досягти швидкості 200 км;
  • італійського Ferrari – автомобіля, який став уособленням швидкості, елегантності та потужності. Вказаний суперкар є впізнаваним у всьому світі завдяки обтічному дизайну, яскраво жовтому або червоному кольору та жеребцю, який гарцює на логотипі авто.

Чому варто обирати тест-драйв від Adrenalin Drive

Елітні суперкари на кшталт Lamborghini, Ferrari чи McLaren знайомі більшості автолюбителів за відомими кінофільмами, герої яких виконували карколомні трюки та попадали в різноманітні пригоди, які завжди завершувались щасливим кінцем, в тому числі завдяки надзвичайним характеристикам їхніх залізних коней.

На сьогодні за кермом таких автомобілів або поруч з досвідченим водієм може бути будь-який житель Києва, який замовив послугу тест-драйву в сервісі Adrenalin Drive. Вказана послуга також доступна у вигляді подарункового сертифіката, який стане приємним та неочікуваним сюрпризом для колеги по бізнесу, для поважного шефа чи для коханої людини.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: