Завантаження ...

Сфера використання бортових терміналів Teltonika та їхні функціональні можливості, що сприяють логістиці

Використання бортових терміналів Teltonika зокрема нових ГЛОНАСС/GPS-трекерів, дозволяє здійснювати віддалене блокування двигуна автомобіля, відслідковувати його температуру та, за необхідності, проводити необхідне коригування в режимі роботи автомобіля. Бортові термінали, що представлені на сайті Microtronic Україна https://microtronic.com.ua/obladnannia/bortovi-terminali/bortovi-terminaly-teltonika, використовуються в господарській та виробничій діяльності автомобільними компаніями та парками, що орендують автомобілі, комунальними організаціями громадського транспорту та службами, що надають послуги таксі.

Чому варто скористатися бортовими терміналами

Придбавши бортові термінали, що виготовлені компанією Teltonika, для GPS-моніторингу, їхні власники та користувачі можуть оптимізувати роботу компанії чи окремого структурного підрозділу підприємства з метою уникнення непродуктивних витрат (вартість придбання та встановлення бортових терміналів окупиться впродовж короткого часу, а їх подальше використання дозволить підприємству отримувати відчутний прибуток).

Після встановлення бортових терміналів вони будуть здійснювати виконання функцій:

  • що забезпечуються акселерометром – приладом, який вимірює параметри прискорення оборотів двигуна та визначає його можливе перевантаження, що може виникати в процесі експлуатації будь-якого транспортного засобу;

  • пов’язаних з вимірюванням (постійним моніторингом) витрачання палива під час експлуатації авто задля убезпечення його зливу зловмисниками та/або недобросовісними водіями;

  • відправлення та прийняття повідомлень від диспетчера до водія чи навпаки (в даному випадку окрім бортового терміналу знадобиться встановлення навігаційного обладнання).

Якими є переваги від встановлення та використання терміналів

Після встановлення бортових терміналів їхні користувачі зможуть відстежувати рух транспортного засобу на всьому маршруту та, за потреби, вносити відповідні корективи щодо максимального забезпечення логістичних потреб замовників чи власників вантажу. Крім того, придбані на сайті https://microtronic.com.ua/ бортові термінали, без відома водія, можуть обліковувати час його роботи на маршруті та реальний час відпочинку (стоянки авто), блокуватимуть випадки, пов’язані з перевищенням швидкості. Також бортові термінали можуть виконувати функції іммобілайзерів, перешкоджаючи викраденню авто.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: