Завантаження ...

Рекламні вивіски - замовити та не помилитись

Засоби зовнішньої реклами є одним з найбільш дієвих способів донесення до потенційних покупців чи споживачів послуг необхідної інформації, яка дозволяє підвищити показники пізнаваності бренду, товару чи торгової марки. Правильно розроблені банери чи вивіски Київ дозволяють забезпечити тривалу рекламну компанію, термін дії якої обмежено лише побажаннями замовника та якістю рекламної продукції. Вивіски та банери, розміщення яких покликане привернути увагу перехожих до певного закладу чи локації, є невід’ємною складовою міського ландшафту. Зазвичай такі рекламні носії встановлюються поряд з входом в приміщення або на даху чи фасаді певної будівлі.

Яку рекламну вивіску можна замовити в агенції Levus

Процес виготовлення рекламної вивіски безпосередньо пов’язаний з її функціональним призначенням та особливостями цільової аудиторії. Вивіски здатні виконувати іміджеві опції слугуючи рекламною візитівкою певної будівлі. Асортимент рекламних вивісок від агенції Levus на сьогодні представлено декількома типами продукції включно з:

  • світловими літерами, основу яких складає міцний алюмінієвий профіль, а підсвічування забезпечується лінзованими SMD світлодіодами. За бажанням замовника світлові літери можуть бути неоновими, де базовим елементом виступають скляні трубки діаметром 10-15 мм або об’ємними, де можливе підсвічування в різних кольорах;
  • консольними вивісками різної форми, одно- та двосторонніми. Зазвичай такі вивіски встановлюються на спеціальну опору або прикріпляються до фасаду будівлі;
  • банерами, для виготовлення яких використовують спеціальну банерну тканину, що натягується на заздалегідь виготовлений каркас або розтягується за допомогою спеціальних канатів-розтяжок.

Достатньо поширеними є металева переносна вивіска замовити яку можна в агенції Levus. Такі рекламні засоби виготовляються з листового заліза, на поверхню якого наносять шар антикорозійної порошкової фарби.

Чому замовники віддають перевагу продукції агенції Levus

Рекламна вивіска є дієвою тільки за умови її якісного виготовлення та належного інформаційного оформлення. Львівська рекламна агенція Levus надає послуги з виготовлення засобів зовнішньої реклами вже більше 10 років, а її замовниками є клієнти з усіх куточків України.
Кожному з замовників послуги надаються з дотриманням індивідуального підходу, що дозволяє напрацювати найбільш конструктивні рішення починаючи від створення дизайну самої вивіски до її практичного втілення у металі, в формі світлових літер чи банера.    

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: