Завантаження ...

В чому переваги використання ремкомплектів від компанії Klifex

Експлуатація кожного транспортного засобу відбувається в достатньо екстремальних умовах, які супроводжуються постійними навантаженнями на основні вузли та агрегати автомобіля. Через інтенсивну експлуатацію авто відбувається процес фізичного зносу окремих вузлів та деталей автомобіля, які потребують заміни через певний період часу або через певну кількість пройдених автомобілем кілометрів. Придбання окремих вузлів чи агрегатів в зборі потребує значних фінансових витрат, особливо коли мова йде про престижні іномарки, тому на сайті компанії Klifex https://klifex.ua/ за потреби можна великий перелік якісних ремкомплектів, що використовуються під час ремонту окремих вузлів чи механізмів автомобіля.

Які різновиди ремкомплектів можна придбати в компанії Klifex

Не завжди заміна певного вузла чи агрегату в автомобілі є економічно обгрунтованою, особливо коли мова йде про заміну певних розхідниках, оновлення яких дозволить повністю відновити функціональні можливості певного механізму чи системи автомобіля. Компанія Klifex пропонує автомобілістам та представникам станцій технічного обслуговування автомобілів ремкомплекти, які можуть використовуватися під час капітального чи поточного ремонту:

  • бензинових чи дизельних двигунів внутрішнього згоряння,  компресорів та стійок пневматичної підвіски;
  • рульових рейок вихрових заслінок, масловіддільників та мембран КВКГ;
  • впускних та випускних колекторів, втулок стабілізатора, пічки автомобіля та його гальмівної системи.  

Для виготовлення ремкомплекту використано виключно якісні матеріали, тому функціональні параметри та конструкційні характеристики розхідників відповідають оригінальним запчастинам та є сумісними з відповідною маркою/моделлю авто.

Асортимент ремкомплектів та їхні переваги

Виробництво ремкомплектів до багатьох вузлів та агрегатів компанією Klifex налагоджено на власному високотехнологічному виробництву та здійснюється з дотриманням технічних норм та галузевих стандартів. Якісні  ремкомплекти від Klifex мають великий ресурс та відмінні експлуатаційні характеристики.

Це в повній мірі стосується ремкомплектів клапанів обігрівача (автомобільної пічки), заглушок до вихрових заслінок та комплектів EGR, ремкомплектів для вакуумних насосів та електричного обладнання. Високою якістю відрізняються різні моделі патрубків та шлангів, прокладок сальників та ущільнювачів, ременів для рульових рейок, втулок стабілізаторів та сайлентблоків. 


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: