Завантаження ...

Лікування алкоголізму в наркологічному центрі “Приват Клініка”: що потрібно знати

лікування алкоголізму

Алкоголізм вважається найбільш поширеним захворюванням. Кожного року від даної хвороби помирає приблизно три мільйони людей у світі. Залежність руйнує життя, стосунки, емоційне та соціальне благополуччя. Якщо ви помітили, що ваша близька людина знаходиться в частих запоях необхідно терміново її лікувати від алкоголізму https://privat-klinika.com.ua/uk/likuvannya-alkogolizmu/ в центрі “Приват Клініка”, поки не стало занадто пізно.

Методи та протипоказання лікування алкозалежності в центрі “Приват Клінік”

Ефективність процесу одужання в наркологічному центрі “Приват Клінік” залежить від методів та особливостей, які вони застосовують кожному пацієнтові в залежності від того, чи іншого випадку:

  1. Індивідуальний підхід. Шляхом аналізу зібраного від пацієнта та після перевірки всіх необхідних аналізів лікар визначає найбільш продуктивну схему лікування.
  2. Комплексна допомога. Алкозалежність вимагає комплексного підходу до хворого. Це включає психотерапію та психокорекцію, медикаментозні препарати, а також подальшу реабілітацію. Це впливає абсолютно на всі аспекти захворювання і сприяє скорішому одужанню.
  3. Лікування гіпнозом. Проводиться виключно досвідченим психотерапевтом, який вводить людину в стан напів сну та навіює їй, що вживання алкоголю руйнує його життя та шкодить здоров’ю. Метод давно зарекомендував себе, як ефективний спосіб лікування.
  4. Медикаментозне кодування. Дана методика також широко застосовується серед лікарів. Пацієнту вводять в організм спеціалізовані препарати, після чого він випивши невелику кількість алкоголю почувається дуже недобре, тим самим виробляючи звичку, що вживання руйнує його здоров’я.
  5. Стаціонарне та домашнє лікування. Кожен випадок унікальний і потребує того, чи іншого плану дій. Тому деякім пацієнтам рекомендовано залишатися під наглядом лікарів, а деякі можуть не переривати звичних для них справ.

Протипоказаннями до лікування алкозалежності можуть бути наступні стани організму хворого:

  • Тяжкі соматичні захворювання. Такі як серцева або печінкова недостатність. В таких випадках необхідно втручання і іншого фахівця.
  • Непереносимість медикаментів. Буває так, що всі препарати, які ефективно допомагають одному, зовсім не підходять для іншого. В такому разі лікарі шукають найбільш підходящі та альтернативні варіанти.
  • Вагітність. Жіночий алкоголізм - один з найскладніших випадків, однак майбутня матір може не виносити дитину, через введення препаратів. Така ситуація потребує іншої схеми лікування.

Що необхідно знати перед початком лікування?

Звісно, що лікування алкозалежності довгий процес, який вимагає чіткого плану дій та мотивації від самого хворого. Однак, перед тим як звернутися до наркологічного центру “Приват Клінік” необхідно врахувати декілька ключових аспектів.

По-перше, важливо пояснити хворому, що споживання алкоголю несе повну руйнацію в його життя та близьких.

По-друге, потрібно пройти медичне обстеження аби зрозуміти, як вживання алкоголю вже вразило організм.

По-третє, важлива психологічна підтримка аби хворий не почувався самотнім на шляху до одужання.

Грамотний підхід до проблеми допоможе скоріше її позбутися та почати жити нормальним, здоровим життям без залежності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: