Завантаження ...

Падіння літака Ан-26 в Запорізькій області: з'явились перші подробиці

Падіння літака Ан-26 в Запорізькій області: з'явились перші подробиці фото

Ан-26, який впав у Запорізькій області не мав ніякого відношення до ЗСУ. Це цивільний літак, який виконував технічний рейс.

З'явилася інформація про загиблих

Як повідомили у прес-службі Запорізької ОВА, літак упав о 9-й ранку в районі Михайлівки. На даний момент відомо про одного загиблого та двох поранених.

 

"Кількість екіпажу та причини падіння з'ясовуються. За попередньою і поки не підтвердженою інформацією, літак зачепив електроопору, внаслідок чого загорівся двигун. На місці події працює ДСНС та відповідні органи", - повідомили в ОВА.

 

Літак не військовий

Член комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський в ефірі телемарафону заявив, що літак, що впав, не має відношення до ЗСУ.

 

"Це цивільний літак, який ніякого відношення до ЗСУ не має. Це черговий злочин РФ, яка збиває мирні літаки. Авіакомпанія, яка здійснювала технічний виліт відношення до Збройних сил України не має", - розповів Веніславський.

 

Що сталося

Нагадаємо, сьогодні в Запорізькій області впав літак Ан-26, який виконував технічний рейс. Повідомлялось про постраждалих.

 

"Сьогодні зранку в Вільнянському районі Запорізької області впав літак АН-26. Повітряне судно виконувало технічний рейс. Є постраждалі. Обставини з'ясовуються. Подробиці згодом", - повідомляли в Запорізькій ОВА.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: