Завантаження ...

Росія веде величезну роботу, щоб почати перемовини

Росія веде величезну роботу, щоб почати перемовини фото

У керівництві РФ починають розуміти, що не зможуть досягти поставлених цілей в Україні і шукають спосіб розпочати перемовини. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на НВ.

 

"Сьогодні Путін ставить завдання повного захоплення Луганської та Донецької областей, жодної таємниці в цьому немає. Більше того, вони пробують зараз зрозуміти, що досягти тих [цілей], які вони собі ставили по захопленню нашої країни, у них немає жодних спроможностей. Тому на сьогодні благають. Беруть цілий пул перемовників. Вони зараз ведуть величезну роботу з певними групами, аби вони вступили в перемовини. Вже і Бразилія, і кого тільки немає в посередництві — "давайте будемо домовлятися, щоб якось вирішити це питання", - пояснив Данілов.

 

Секретар РНБО нагадав, що умови України щодо переговорів, які були сформовані президентом Зеленським:

 

"Чотири вимоги, які ми на сьогодні висуваємо Російській Федерації. Звільнити всі наші території, які на сьогодні є тимчасово окупованими. Відповідальність через трибунал тих людей, які все це затіяли, які вбивають дітей, літніх людей, жінок, які до військової справи не мають жодного стосунку. Гарантії безпеки нашої країни — обов’язково. І відповідальність — це четвертий фактор". 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: