Завантаження ...

Новий мурал у Сумах на площі Незалежності

Новий мурал у Сумах на площі Незалежності фото
На вулицях нашого міста розцвітає новий художній витвір, який мовчазно розповідає свою унікальну історію кожному перехожому.  Мурал — це не просто фрагмент фарб та форм, це віддзеркалення душі міста та вираз мистецтва, в який творець вкладує свій сенс. 

«Коваль»
- таку назву має нещодавно створений мурал на площі Незалежності. На ньому зображений чоловік, який чимось походить на звичних нам козаків, але більш у сучасному стилі. Він кує наш герб, що наче палає на фоні блакитно-жовтого прапору. А його руки усі у бинтах, наче той постійно ранить їх.



Офіційне відкриття муралу буде 4-го листопада, саме у день початку фестивалю «Ніч міста». Ми попитали можливість запитати у його творця, що саме він хотів донести нам цим малюнком, але через не завершеність малюнку, не вдалося. Тим не менш, ми знаємо, що до муралу буде доданий напис, який розкриє його краще.

«Погода неабияк зараз стає на заваді, бо ми не можемо його закінчити, тим не менш, плануємо завершити наступного тижня», - поділився з нами Єгор Авдеєнко, автор усіх муралів Сум та учасник фестивалю «Ніч міста».

«Завершення муралу та зняття риштування буде десь до 3 листопада», - додав творець муралу.


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: