Завантаження ...

У Сумській міській військовій адміністрації з’являться два додаткові відділи

У Сумській міській військовій адміністрації з’являться два додаткові відділи фото

У Сумській міській військовій адміністрації затверджений штат на 19 посад, а також буде створено два нових відділи. Про це 15 листопада під час брифінгу повідомив Олексій Дрозденко,  керівник Сумської МВА.

За його словами, у штаті МВА створено два додаткові відділи, еквівалентів котрих немає у виконкомі чи департаментах міськради. Це відділ оборони та захисту населення, який налічуватиме до 5 осіб і відділ антикорупції та аудиту. Також буде призначено заступника та три радники.

Підбір кадрів поки триває.

Щодо можливих скорочень у міськраді, буде проведено додатковий аудит і за його результатами буде прийматися рішення.  Наразі у міськраді працює близько 900 спеціалістів.

«Депутати самі підіймають питання щодо проведення регулярного аудиту аби переглянути структуру апарату», - зазначив Олексій Дрозденко.
 

«Це зовсім не місцеве самоврядування – це зовсім інша історія»: хто призначає нові посади?

Олексій Дрозденко повідомив, що остаточне рішення щодо призначення на посаду заступника та радників залишається за обласною військовою адміністрацією.

«На рівні спеціалістів, керівників відділів я не бачу заперечень з боку Обласної військової адміністрації, проте першого заступника і радників я все ж таки буду узгоджувати з Обласною військовою адміністрацією. Це я вважаю правильним, оскільки міська військова є дуже чітким продовженням обласної військової адміністрації щодо вертикалі. Тут така сама структура як у військових, тому кожен керівник вищої ланки має бути впевненим у синхронізації дій з нижніми ланками. Таке правило, це військові і на це ми йдемо свідомо. Це зовсім не місцеве самоврядування – це зовсім інша історія», - говорить Олексій Дрозденко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: