Завантаження ...

У Сумах троє підприємців отримають кошти з бюджету громади на реалізацію бізнес-ідей

У Сумах троє підприємців отримають кошти з бюджету громади на реалізацію бізнес-ідей фото

Три стартапи сумських підприємців перемогли у відповідному конкурсі, який проводив департамент інспекційної роботи в межах Програми підтримки малого і середнього підприємництва Сумської МТГ.

Найбільшу кількість балів від конкурсної комісії здобули фізичні особи-підприємці Тетяна КСЕНЖЕНКО («Придбання швейної плоскошовної машини типу флетлок, запуск виробництва нового продукту, допомога військовим») – 242 бали; Світлана БИЦЕНКО («Створення Інтернет-магазину з продажу крафтових товарів з лаванди власного виробництва») – 228 балів; Костянтин ГЕТТА («Створення серії енергетичних батончиків «Військовий оберіг») – 220 балів.

Запропоновані ними бізнес-ідеї втілюватимуть на умовах співфінансування: коштом авторів бізнес-ідей і коштом бюджету громади.

Загальне фінансування зі скарбниці Сумської міської ТГ складе близько 260 тис. грн.

«Це перший такий конкурс у громаді. Увага до нього з боку підприємців свідчить про необхідність проведення й у майбутньому. Плануємо допрацювати положення, спираючись на вже отриманий досвід, і намагатимемося збільшити обсяг фінансування з бюджету громади, аби мати можливість підтримати більшу кількість цікавих і корисних ініціатив наших підприємців», – зазначив заступник очільника Сумської міської ТГ Станіслав ПОЛЯКОВ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: