Завантаження ...

У Шостці попрощалися із захисником України Антоном Губським

У Шостці попрощалися із захисником України Антоном Губським фото

12 квітня шосткинці провели в останню путь захисника Антона Губського.

Антон Олегович Губський народився 19 серпня 1996 року у нашому місті, був єдиною дитиною в родині. З дошкільного віку захоплювався музикою та танцями, понад 10 років був учасником студії сучасного танцю «Шарм». Багато шосткинців пам’ятають Антона як талановиту особистість, яскраву зірку мистецького життя нашого міста. Після закінчення 11 класів Шосткинської гімназії юнак вступив на контрактну військову службу, потім став студентом Харківської академії Національної гвардії України. Після завершення навчання Антон отримав звання лейтенанта і був розподілений на службу поблизу Києва. Одружився на коханій дівчині, з якою пліч-о-пліч прожив своє щасливе земне життя.

Розквіт дорослого життя співпав з початком повномасштабної російської агресії, в перші місяці масштабної війни Антон приймав участь в обороні Києва та сусідніх населених пунктів. Після відправлення на фронт воював у складі штурмової бригади «Буревій» на Авдіївському та Бахмутському напрямках, останнім часом боронив Україну поблизу Лиману. У грудні 2023 року чоловіку випала нагода побачитися з рідними та друзями, він приїжджав у короткотривалу відпустку.

«Активний, відкритий, товариський, ініціативний, щирий, завжди допомагав іншим», - такими словами згадують Антона його рідні. У чоловіка було дуже багато друзів і знайомих, його поважали та цінували… Смерть Антона Олеговича стала пекучою раною у серцях багатьох містян. 7 квітня він востаннє спілкувався з дружиною, на наступний день наш земляк загинув при захисті України за кожного з нас, повідомили в мерії Шостки.

Доземний уклін родині Антона, яка виховала Героя і захисника!

Щирі співчуття всім, хто знав і любив цю світлу Людину, справжнього патріота рідної землі…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: