Завантаження ...

У Сумах затримали крадія, який обрізав телефонний кабель і залишив без зв'язку сотні людей

У Сумах затримали крадія, який обрізав телефонний кабель і залишив без зв'язку сотні людей фото

Співробітники поліції охорони затримали зловмисника прямо під час вчинення крадіжки телефонного кабелю.

Подія сталася близько четвертої години ранку в одному з житлових масивів Сум. На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал тривоги з ділянки телефонного кабелю, що належить «Укртелекому».

Прибувши на місце події, група реагування поліції охорони виявила в технічному колодязі чоловіка, який за допомогою пилки по металу обрізав телефонний кабель. Його протиправні дії призвели до знеструмлення лінії зв'язку та залишили без телефонного зв'язку сотні абонентів, серед яких були як житлові будинки, так і різноманітні установи та організації.

Затриманим виявився 34-річний житель Сум, раніше судимий за майнові злочини. Поруч із колодязем поліцейські виявили близько 150 метрів викраденого кабелю.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції. Слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Наразі тривають слідчі дії, поліція перевіряє причетність затриманого до інших подібних злочинів, повідомляє поліція Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: