Завантаження ...

В Сумах показали найцінніше

В Сумах показали найцінніше фото

Днями в Сумській міській галереї відкрилася колективна фотовиставка «Найцінніше». Її представило сумське фототовариство «Друзі Дагера».

«Концепція виставки проста – показати найцінніше для кожного із фотографів, які взяли у ній участь. Звичайно, у кожного найцінніше – своє. Тому експозиція вийшла різноплановою і цікавою. Впевнені, що кожен із відвідувачів розділить бачення цінного і прихильність до розкритого світу через добірку особливих фотографій», - говорить Сергій Гуцан, один з організаторів фотовиставки.

Експозиція виставки складається із 52 робіт дев’яти сумських фотографів. Кожний із них представив від 3 до 6 світлин.

 На фото зліва направо: фотографи Ігор Мокренко, Андрій Мозговий, Сергій Гуцан та начальниця відділу агенції промоції “Суми”  Тетяна Голод

На відкриття експозиції прийшли як автори робіт, так і сум'яни, які цікавляться фотографією. Вони пригадували цікаві моменти зйомок і ділилися враженнями від робіт.

«Для мене під час війни - це те, що вдалося прожити цей день. Тому я представив серію « Вечірнє сонце, дякую за день», відзняту на Блакитних озерах», - розповідає координатор товариства «Друзі Дагера» Андрій Мозговий.

«Діти – для мене найдорожче. декілька дитячих фотографій, хвилюючі моменти- саме ці знімки я відібрала для виставки», - говорить учасник виставки фотограф Ольга Чередниченко.

Фототовариство «Друзі Дагера» було створене взимку 2021 року.

Виставка «Найцінніше буде експонуватися в міській галереї до 12 серпня.


Богдан Сумський

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: