Завантаження ...

У Сумах внаслідок ракетного удару один загиблий і восьмеро поранених

У Сумах внаслідок ракетного удару один загиблий і восьмеро поранених фото

За процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаних з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 24 серпня 2024 року близько 21:00 години, російські окупанти, здійснили черговий терористичний акт, завдавши авіаційно-ракетного удару по житлових кварталах міста Суми.  

Внаслідок атаки загарбників, 40-річний чоловік загинув, отримавши несумісні з життям травми. Ще вісім мирних жителів (шість чоловіків та дві жінки) дістали поранення різного ступеню тяжкості.

Також в результаті ворожого обстрілу було пошкоджено 5 приватних житлових будинків, 5 багатоквартирних будинків та 2 транспортні засоби.

Наразі прокурори спільно з іншими правоохоронцями фіксують наслідки злочинів російських окупантів та збирають докази для притягнення винних до відповідальності.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Управління Служби безпеки України в Сумській області, повідомили в обласній прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: