Завантаження ...

Крафтові українські напої до святкового столу

Англійське слово «craft», від якого походить термін «крафтовий», дослівно перекладається як «ремесло». Це визначення часто дають продуктам, виробленим у маленьких цехах або майстернях, за особливими рецептами та невеликими партіями. Значна частина технологічних операцій на таких підприємствах виконується вручну. При цьому покупці отримують високоякісні та унікальні крафтові товари «Це Крафт», оскільки невеликі обсяги виробництва дають можливість контролювати створення кожної одиниці продукції.

Що таке крафтовий алкоголь

У нашій країні вже набуло широкого поширення крафтове пиво, яке виробляється вручну. Ця продукція посіла стійку позицію та має заслужену повагу серед шанувальників напою.

Міцніший алкоголь (крафтові вина, медовуха, шафранівка) не настільки поширений, тому досі залишає для виробників можливість експериментувати з інгредієнтами, смаками й ароматами. На відміну від «алкоголю для всіх», крафтові напої обіцяють особливі відчуття — іншого, вищого класу.

Відмінності крафтового алкоголю від заводського

В умовах заводу деякі домішки є неприйнятними, оскільки вважаються такими, що погіршують смак готового продукту. А в крафтових напоях саме вони створюють унікальний букет. Наприклад, можна порівняти заводський чистий спирт і сільський самогон. В останньому випадку саме домішки сивушних олій створюють унікальні запах і смак, які зазвичай приваблюють, а не відштовхують.

Щодо процесу виробництва можна сказати, що створення крафтових продуктів — це не монотонна робота, а ціла філософія. Усі люди, залучені до процесу, роблять свій внесок у крафтові товари. Завдяки цьому продукція виходить справді неповторною.

Переваги крафтового алкоголю:

  • Якісні інгредієнти. Крафтові напої виробляються з якісної сировини та за особливою ​​рецептурою.

  • Оригінальні смаки. Такий алкоголь має неповторний смак, що не залишить байдужим нікого.

  • Помірна вартість. Придбати крафтові алкогольні напої мають можливість усі, хто хоче спробувати щось нове та цікаве.

Якісний крафтовий алкоголь — до будь-якого свята

Найкращий вибір для вечері в колі друзів або сімейного свята — крафтові напої, створені вмілими майстрами.

Зверніть увагу на крафтовий алкоголь від інтернет-магазину «Це Крафт», вибираючи подарунок на день народження, ювілей, річницю весілля чи новосілля. Такий напій може стати по-справжньому ексклюзивним презентом. Серед великого асортименту смаків кожен зможе обрати для себе найкращий варіант.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: