Завантаження ...

Деякі особливості та переваги отримання робочої візи в Литву за сприяння візового центру «Віза-Світ»

Литва є членом Шенгенської зони та Європейського Союзу, тому для українців тут відкриваються широкі перспективи для належного працевлаштування з перспективою отримання гідного заробітку. Після відкриття безвізового режиму для відвідувань Литви українцеві достатньо пред’явити на кордоні біометричний закордонний паспорт, проте для пошуку роботи та подальшого працевлаштування потрібно мати робочу візу, пришвидшити отримання якої можна завдяки використанню послуг міграційного центру «ВІЗА-СВІТ» (деталі – на сайті https://visa-svit.com/en/lithuania). Наявність робочого дозволить українцеві вільно проживати на території Литви та офіційно працевлаштуватися.

Деякі особливості отримання робочої візи

Для отримання робочої візи в Литву громадянину України потрібно мати запрошення від:

  • фізичних осіб, які впродовж п’яти та більше років проживають на території Литовської Республіки та мають відповідні документи, що засвідчують право на проживання;

  • будь-яких місцевих організацій або юридичних осіб, які потребують послуг кваліфікованих фахівців-іноземців певних професій;

  • громадян, які цілком легально проживають на території Литви та водночас є громадянами (резидентами) інших країн, які належать до Європейського Союзу.

Юридична чи фізична особа, яка є ініціатором запрошення, повинна надати офіційні документи, які засвідчуватимуть можливість виплати заробітної плати запрошеному іноземцеві, забезпечення його житлом та покриття інших можливих витрат під час його перебування в Литві (інформація, яка зазначена в запрошенні, буде ретельно перевірена відповідними контролюючими структурами). Отримання робочої візи дозволить вільне проживання та працевлаштування в будь-якому населеному пункті Литовської Республіки.

Яка процедура оформлення дозвільних документів

Для отримання робочої візи необхідно підготовити та подати в консульство Литовської республіки відповідний пакет документів. Послуга фахівців центру «Віза-Світ» полягає в підготовці необхідних документів від сторони, яка надає запрошення та їх відправленні заявнику. Водночас візовий центр забезпечує підтвердження у консульстві дійсність запрошення та можливість приймаючої сторони надати іноземцеві житло та роботу.

Під час звернення до візового центру претендент на отримання робочої візи повинен зазначити бажану робочу вакансію та можливі вимоги щодо умов його роботи, надіслати фотографії та копії сканованих сторінок паспорту та оплатити аванс за виконання послуг в розмірі від 35 до 50 відсотків їхньої повної вартості.     

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: