Завантаження ...

Як часто потрібно відвідувати гінеколога залежно від віку пацієнтки

Регулярний контроль за жіночим здоров'ям повинен проводитися з раннього віку. Тому не забувайте проходити плановий огляд у свого лікаря-гінеколога, щоб за необхідності провести необхідне лікування. 

Важливо проходити огляди у професійного лікаря, щоб бути точно впевненими в результаті. Якщо вам потрібен хороший гінеколог Київ Лівий берег, звертайтесь до відділення гінекології центру «Медіагностика». Вам проведуть консультацію, огляд, лабораторні дослідження та призначать лікування. І все це в одному центрі. Дуже зручно. 

гінеколог Київ Лівий берег

Якої частоти відвідувань необхідно дотримуватись 

Рекомендована частота відвідувань гінеколога залежить від віку пацієнтки:

  1. Дівчата-підлітки. На перший візит до лікаря слід пройти у віці 13-15 років, навіть якщо немає проблем зі здоров'ям. На прийомі лікар проведе огляд та дасть рекомендації щодо догляду за репродуктивним здоров'ям. Після першого візиту необхідно відвідувати гінеколога кожні 1-2 роки.
  2. Жінки репродуктивного віку. Якщо у вас немає проблем зі здоров'ям, рекомендується відвідувати гінеколога раз на рік. Звичайно ж, якщо у вас спостерігаються проблеми, такі як інфекції сечових шляхів, біль у животі або кровотеча, вам слід відвідувати лікаря частіше.
  3. Жінки у постменопаузі. Після настання менопаузи рекомендується відвідувати гінеколога кожні 1-2 роки. Це дозволить лікарю стежити за вашим здоров'ям, своєчасно виявляти та лікувати будь-які проблеми, пов'язані зі старінням репродуктивних органів.

Чому важливо відвідувати гінеколога

Регулярні візити до лікаря-гінеколога є важливими для підтримки здоров'я. На прийомі лікар:

  • Проводить огляди та обстеження, щоб виявляти та лікувати будь-які проблеми зі здоров'ям.
  • Дає рекомендації щодо догляду за репродуктивним здоров'ям.
  • Надає інформацію про контрацепцію та планування сім'ї.
  • Проводить скринінг на рак шийки матки.

Якщо у вас є питання або побоювання щодо здоров'я репродуктивних органів, обов'язково зверніться до лікаря. 

Чому варто звертатися до приватного кабінету 

Якщо вам необхідно звернутися до гінеколога, найкраще відвідати приватний кабінет «Меддіагностики» у Києві. Це має обґрунтовані переваги перед державною жіночою консультацією. 

Зручність

У державних поліклініках зазвичай спостерігається великий потік пацієнтів, що призводить до утворення черг. Це може бути особливо неприємно для жінок, які відчувають дискомфорт при відвідуванні гінеколога. У приватній клініці приймають обмежену кількість пацієнтів, тому ви можете записатися на прийом та прийти у призначений час. 

Конфіденційність

Відвідування гінеколога може бути делікатною процедурою, тому важливо почуватися комфортно та впевнено. У приватному кабінеті вам запропонують вищий рівень конфіденційності, ніж у державних установах. 

Сучасне обладнання

Сучасні медичні технології дозволяють проводити більш точні та безпечні дослідження та процедури. Приватна клініка оснащена сучасним обладнанням, яке дозволяє лікарям надавати своїм пацієнтам найкращий сервіс.

Висока кваліфікація персоналу

У приватному кабінеті працюють висококваліфіковані лікарі та фахівці, які мають великий досвід роботи та регулярно проходять навчання. Це означає, що ви отримаєте якісне обслуговування найвищого рівня.

Подбайте про своє здоров'я вже сьогодні. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: