Завантаження ...

Ось чому чоловік не дарує квіти та подарунки

Ось чому чоловік не дарує квіти та подарунки фото
Кожна дівчина хоче якомога частіше отримувати від свого коханого хлопця якомога більше знаків уваги у свою сторону. Однак, бувають випадки, коли хлопець не дарує своїй коханій шикарні букети, тому варто знати з яких причин.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на пост психолога Ірини Кулік в Instagram.

Чому чоловік не дарує квіти

Психолог радить спочатку зрозуміти для чого вам квіти. Насправді це - інфантильна позиція, а саме дитяча - я хочу квіти, але буду мовчати.

"Це як в магазині іграшок, дитина тупотить ногами, але коли питаю, що ти хочеш, то вона каже нічого", - йдеться у повідомленні.


Тому доросла позиція - проговорювати про свої бажання чоловікові. На жаль, чоловічий мозок влаштований зовсім по-іншому, ніж жіночий.
За словами психолога, чоловіки більш логічні, якщо в них є якийсь запит, який треба зробити, то це так і буде.
Тому якщо ви не проговорюєте своєму чоловікові, що це для вас важливо, то він про це так і не дізнається.

Які дії налаштовують чоловіка дарувати квіти

Якщо чоловік перестав дарувати квіти, то з цим можна боротися (якщо для Вас це справді так важливо). Перш за все пам’ятайте - коли людина робить комусь подарунок, вона (зазвичай) очікує отримати у відповідь щось також приємне.
Тому коли чоловік робив раніше подарунки, а у відповідь чув лише критику, негатив чи невдоволення, він просто не хоче більше старатися й намагатися порадувати кохану, щоби знову не псувати собі нерви й настрій. Тому варто проявляти позитивні емоції у відповідь на букет квітів та показувати, що вам приємний такий прояв уваги.
Варто пам'ятати, що чоловіки не вміють читати думки! Всі неприємні речі у стосунках, які вас турбують, потрібно обговорювати. Можливо, до такої розмови чоловік реально не знав, що ви любите квіти і це так важливо для вас.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: