Завантаження ...

Епотажна виставка відкрилася в Сумській муніципальній галереї (відео)

Сумська муніципальна галерея презентувала вернісаж під назвою «Фас-анфас». Два молодих художники Володимир Цюпка та Костянтин Аленінськи об’єднали свої творчі зусилля і створили авторський проект, в якому вони представили скульптуру та живопис. Балансуючи між змістом і формою, художники змогли створити провокаційну експозицію.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 02 сек.  
Розмір відео - 9,7 Mb 


Сумська муніципальна галерея презентувала вернісаж під назвою «Фас-анфас». Два молодих художники Володимир Цюпка та Костянтин Аленінськи об’єднали свої творчі зусилля і створили авторський проект, в якому вони представили скульптуру та живопис. Балансуючи між змістом і формою, художники змогли створити провокаційну експозицію, на яку професіонали та прихильники мистецтва відреагували по-різному: одні сприйняли неоднозначний світ авторів – інші включилися в дискусію, яка ще по сей день існує в Інтернеті.

Вони зухвалі і розкуті. Про них говорять іх мистецькі погляди – це сама спокуса і провокація. Дует у складі художника Костянтина Аленінського та скульптора Володимира Цупки донедавна представили свій проект «Фас-анфас» у муніципальній галереї. І справді, дивлячись на виставкову експозицію, є над чим подумати, кажуть мистецтвознавці. Перфоманс, який об’єднує в собі не одну історичну добу, автори представили в різних образах: від скульптурних античних грацій до цілого блоку розписаних дверей, за якими стоїть на чатах вічність. Те, що художники займаються не один рік ленд-артом, безумовно, читається в їх роботах.

автор: Н. Черкасенко
оператор: О. Сорбат
MistoSumy.com за матеріалами ТРК «Відікон»
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: