Завантаження ...

На Сумщині в пунктах пропуску «Юнаківка» та «Бачівськ» відновлене пішохідне сполучення

Сумський прикордонний загін інформує про відновлення пішохідного сполучення у пунктах пропуску «Юнаківка» та «Бачівськ».



Сумський прикордонний загін інформує про відновлення пішохідного сполучення у пунктах пропуску «Юнаківка» та «Бачівськ».

З метою поступового відновлення функціонування пунктів пропуску на державному кордоні розпорядженням КМУ від 17 червня 2020 року № 819-р скасовано додаток 2 до розпорядження КМУ від 13 березня 2020 року № 288-р, яким було тимчасово припинене пішохідне сполучення у пунктах пропуску через державний кордон.

Відтак, починаючи з 00:00 год. 7 липня 2020 року, пішохідне сполучення у пунктах пропуску через державний кордон відновлено.

Нагадуємо, що наразі на українсько-російському кордоні в межах Сумської області залишається функціонувати лише 2 міжнародних пунктів пропуску для автомобільного сполучення, це:

«Юнаківка» (Сумський район);
«Бачівськ» (Глухівський район).

Разом з цим наголошуємо, що для осіб, які прибувають в Україну з країн зі значним поширенням COVID-19, передбачено обсервація або самоізоляція із застосунком «Дій вдома». В’їзд іноземцям в Україну дозволено з обов’язковою наявністю медичного страхування, яке передбачає лікування COVID-19, обсервацію.

З усіх питань, які стосуються перетинання державного кордону України, громадяни можуть звернутися безпосередньо до управління Сумського прикордонного загону: тел. (0542) 67-13-70, (0542) 67-13-82, е-mail: sumi_zagin@dpsu.gov.ua або безпосередньо до відділів прикордонної служби, що дислокуються в контрольованих прикордонних районах.

Роман Ткач (Сумський прикордонний загін) 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: